VIDATOX – un instrument eficace impotriva tumorilor !

In primul rand  multa atentie , aici vorbesc despre produsul original cubanez , nu despre alte produse ce se gasesc pe piata !

Vidatox este un medicament homeopatic lansat în 2011 care a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de pacienţi cu afecţiuni oncologice.
Se poate administra si preventiv, fiind un vaccin sublingual .

Medicamentul cubanez Vidatox (foto produs  original), se diferenţiază de alte produse similare (antitumorale ), fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă „bariera de sânge”  şi ajunge la nucleul celulelor maligne.

De fapt VIDATOX este vechiul ESCOZUL.

Vidatox este un produs de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator, obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc in Cuba, respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.

Veninul de scorpion a fost folosit in medicina traditionala din tari precum China si India,cea mai larga utilizare iregistrindu-se in tratarea convulsiilor durerilor si a cancerului.

Recentele publicatii stiintifice recunosc potentialul veninului de scorpion in tratamentul cancerului observandu-se in timpul experimentelor in vitro inhibarea dezvoltarii celulelor

In Cuba veninul de scorpion Rhopalurus Junceus a fost folosit in scopuri terapeutice inca din sec XIX.

Compania farmaceutica cubaneza LABIOFAM produce si  recomanda Vidatox, ca o terapie alternativa in tratarea simptomelor provocate de cancer si atenuarea durerilor , capabila de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu cancer , în special în tipurile de cancer de san, ficat, creier, de prostata si cancerul pulmonar, fără a provoca reacțiile secundare cauzate de chimioterapie și radioterapie , chiar diminuand efectele adverse ale acestora.

Aveti intotdeauna grija sa faceti diferenta intre vanzatori si terapeuti , riscati sa cumparati produse exceptionale  ,dar care nu functioneza sau produse contrafacute , cunosc multe cazuri . Orice terapie este un cumul de cunoastere si experienta , nu visele unor persoane  care nu stiu ce spun , dar urmaresc profitul imediat .

Reamintesc ca indrum , consiliez, ofer suport cu titlu gratuit in terapii , indicand instrumente de medicina alternativa , astfel incat sa creez un cadru propice autovindecarii !

Niciun produs , oricat de performant ar fi , nu rezolva afectiunile complet si  singurlar , trebuie ajutat cu alte adjuvante medicale  .
Sa va fie de folos !!!
Alte informatii la nr.0745 567598

CEL MAI MIC PRET !