Vaccinurile din Cuba , acum si in Romania !!!

Top 10  terapii anticancer ,Vidatox este un medicament homeopatic lansat în 2011 care a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de pacienţi cu afecţiuni oncologice.

Se poate administra si preventiv, fiind un vaccin sublingual .

Medicamentul cubanez Vidatox (foto produs  original), se diferenţiază de alte produse similare (antitumorale ), fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă „bariera de sânge”  şi ajunge la nucleul celulelor maligne.

De fapt VIDATOX este vechiul ESCOZUL.

Vidatox este un produs de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator, obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc in Cuba, respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.

Veninul de scorpion a fost folosit in medicina traditionala din tari precum China si India,cea mai larga utilizare iregistrindu-se in tratarea convulsiilor durerilor si a cancerului.

Recentele publicatii stiintifice recunosc potentialul veninului de scorpion in tratamentul cancerului observandu-se in timpul experimentelor in vitro inhibarea dezvoltarii celulelor

In Cuba veninul de scorpion Rhopalurus Junceus a fost folosit in scopuri terapeutice inca din sec XIX.

Compania farmaceutica cubaneza LABIOFAM produce si  recomanda Vidatox, ca o terapie alternativa in tratarea simptomelor provocate de cancer si atenuarea durerilor , capabila de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu cancer , în special în tipurile de cancer de san, ficat, creier, de prostata si cancerul pulmonar, fără a provoca reacțiile secundare cauzate de chimioterapie și radioterapie , chiar diminuand efectele adverse ale acestora.

Anual zeci de mii de bolnavi de cancer , merg  in Cuba la tratament oncologic cu Vidatox si alte elemente terapeutice .Rata de vindecare in Centrul pentru sanatate  La Pradera este uimitor de mare  in comparatie cu medicina alopata (chimioterapia , radioterapia , chirurgia tumorala ) .

Sa va fie de folos !!!
Informatii privind administrarea :0745 567598