VIDATOX-LAMININE-IMMUNE+++ , cea mai puternica formula antitumorala !!!

VIDATOX – LAMININE – IMMUNE+++
 
Despre Laminine si Immune+++ gasiti materiale aici  , dar despre Vidatox voi vorbi acum .
 
In primul rand ,multa atentie ,aici vorbesc despre produsul original cubanez , nu despre altceva .
 
Vidatox este un medicament homeopatic lansat în 2011 care a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de pacienţi cu afecţiuni oncologice.
Se poate administra si preventiv .
 
Medicamentul cubanez Vidatox, se diferenţiază de alte produse similare, fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă „bariera de sânge” din creier şi ajunge la nucleul celulelor maligne.
 
De fapt VIDATOX este vechiul ESCOZUL.
 
Vidatox este un produs de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator, obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc in cuba respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.
 
Veninul de scorpion a fost folosit in medicina traditionala din tari precum China si India,cea mai larga utilizare iregistrindu-se in tratarea convulsiilor durerilor si a cancerului.
 
Recentele publicatii stiintifice recunosc potentialul veninului de scorpion in tratamentul cancerului observandu-se in timpul experimentelor in vitro inhibarea dezvoltarii celulelor
 
In Cuba veninul de scorpion Rhopalurus Junceus a fost folosit in scopuri terapeutice inca din sec XIX.
 
Compania farmaceutica cubaneza LABIOFAM recomanda vidatox ca o terapie alternativa in tratarea simptomelor provocate de cancer si atenuarea durerilor cu o eficiență capabila de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu cancer cu pana la 85% în special în tipurile de cancer de san, ficat, creier, de prostata si cancerul pulmonar, fără a provoca reacțiile secundare cauzate de chimioterapie și radioterapie.
Toate terapiile mele , fie in cancer sau alte afectiuni , le potentez cu apa Kangen de multi ani sau cu apa ozonata .
Aveti intotdeauna grija sa faceti diferenta intre vanzatori si terapeuti , riscati sa cumparati produse exceptionale , dar sa nu functioneze .Orice terapie este un cumul de cunoastere si experienta , nu visele unor persoane , care nu stiu ce spun .
Sa va fie de folos !!!