Supliment Alimentar Biologic Activ 100%

Ingrediente: Omega acizi grasi 3, 6, 9, (cu un raport EPA/DHA optim); Coenzima Q10 cu eliberare prelungita; Vitamina K2, Extract de ou fertilizat (FGF2-activator celule stem).

Acest supliment asigura sanatatea intregului sistem circulator , sistem nervos , precum si mentinerea corespunzatoare a tesuturilor moi ale sistemului osos.

Recomandat in urmatoarele afectiuni : autoimune, cerebrale, circulatorii, ale sistemului osos ,epilepsie,tetrapareza spastica,scleroza multipla, astm,afectiuni cutanare(psoriasis,dermatite ) ,hipertensiune arteriala,tulburari de atentie ,depresie,dificultati digestive,rahitism,osteoporoza,spasmofilie,tromboza ,varice , in perioada de crestere a copiilor  s.a.

Omega-3 extras din Engraulis Ringens (un membru al familiei hamsiilor) si din planta Limba Mielului (ce se gãseste în marea Mediteranã), ajutã la mentinerea nivelului normal al HDL(colesterolul “bun”) si LDL (colesterolul “rãu”), stopand producerea în exces a colesterolului .
Cresterea nivelului de colesterol duce la lezarea arterelor(acumularea acestuia pe vasele de sange) si reduce fluxul sangvin.

Coenzima Q10 cu eliberare prelungita este un antioxidant puternic ,ce ajutã la combaterea stresului oxidativ în vasele de sânge, lãsându-le curate pentru un flux sangvin potrivit.

Vitamina K2 ajutã la directionarea calciului spre oase si dinti, astfel încât calciul sã nu se depunã pe artere si sã impiedice astfel fluxul sangvin.Elibereaza calciul continut in placa ateriala ,curatand alaturi de acizii grasi vasele de sange .

Laminina Omega+++ contine de asemenea si extractul din ou de pasãre fertilizat, care stimuleazã celulele stem locale sa inlocuiasca/repare distrugerile de la nivelul tesuturilor sistemului circulator, sistemului nervos si osos.

Avantajele administrarii Laminine Omega+++:

 • are o influenta benefica asupre sistemului cardio-circulator , reduce riscul accidentelor vascular-cerebrale (infarct si AVC) ;
 • ajuta in tratarea aritmiilor,ateroscerozelor si regleaza tensiunea arteriala ;
 • asigura buna functionare a creierului (DHA este parte constitutiva a materiei cenusii);
 • imbunatateste memoria;
 • asigura un somn mai bun si mai profund;
 • reduce intr-un timp relativ scurt colesterolul si trigliceridele;
 • scade nivelul de stres;
 • mareste aportul de sange si oxigen la nivel vascular cerebral;
 • aigura buna functionare a ochilor;
 • mentine buna functionare a  articulatiilor, dintilor, a oaselor , a unghiilor si a parului;
 • restabileste functia erectila;
 • curata depunerile de colesterol si calciu din intreg sistem circulator ,inclusiv la nivelul cerebral;

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului,calitatea apei consumate si regimul alimentar. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului ,se va respecta schema de administrare recomandata .

Administrarea impreuna cu produsul Laminina , potenteaza eficienta acestuia cu peste 400% , prin regenerarea tesuturilor afectate .

APA KANGEN POTENTEAZA PROCESUL DE VINDECARE IN ORICE TERAPIE ALOPATA SAU COMPLEMENTARA !!!

– VIDEO PREZENTARE LAMININA OMEGA +++ –

– AVANTAJELE PRACTICE ALE CONSUMULUI CU LAMININA –