Ingrediente: extract de ou de gaina fertilizat, Lox- Lizil Oxidaza declansator enzimatic revolutionar , sustinut de o formula superioara :amestec sinergic de vitamine C si E , complex radiant (amestec obtinut din extractul a 7 plante elvetiene), amestec nutritiv hidratant, sistem natural de livrare (suc de aloe vera , ulei de cocos).

Odatã cu succesul suplimentului alimentar biologic activ Laminine, creatorii acestui produs minunat au lansat LAMIDERM APEX Skin.

Lamiderm Apex este un produs testat dermatologic si natural , biologic activ 100%. LAMIDERM contine FGF-2(activator celule stem), ingredientul unic care ajuta organismul sã întinereasca , prin reactivarea celulor stem.

Lamiderm Apex este un produs de ultima generatie, care contine factorul de crestere a fibroblastelor (FGF 2- activator celule stem), un complex proteic care are rolul de sinteza a colagenului , elastinei si acidului hialuronic.

                                    Consultatii telefonice complexe cu titlu gratuit !

APA KANGEN – BEAUTY ACCELEREAZA PROCESUL DE INTINERIRE !!!

                                                                                                        PRET : 500 LEI /  BUC.


Acest ser pentru piele revolutionar ,unic patentat la nivel mondial, regenereaza celular epiderma care va deveni mai sãnãtoasa, mai puternica, mai neteda si mai luminoasa.

Avantajele Bio-Serului Lamiderm Apex :

  • revitalizeaza fermitatea si elasticitatea pielii;
  • creste spectaculos luminozitatea tenului , conferindu-i stralucirea naturala;
  • rehidrateaza pielea , mentinand-o supla;
  • protejeaza pielea de razele UV;
  • reduce, amerioreaza depigmentarea ,acneea,cuperoza ;
  • estompeaza cicatricele si vergeturile ;
  • atenueaza liniile fine si ridurile ;
  • creste concentratia de elastina , fibronectina si colagenul din piele cu pana la 300% intre 3 -5 zile ;

Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului, se va respecta schema de administrare recomandata. Administrea impreuna cu produsul Laminine, potenteaza eficienta acestuia cu peste 400%, prin regenerarea tesuturilor afectate .

laminina
laminina