Supliment Alimentar Biologic Activ 100%

INGREDIENTE: complex de ciuperci (Reishi,Maitake,Turkey Tail), vitamina C (cu bioflanovoizi si metaboliti lipidici ), amestec de antioxidanti din plante (Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, Catina Alba ,Rodie )

IMUNE+++ este o formulã tripla, naturala de înaltã calitate, dovedita sigura si eficienta pentru a consolida sistemul imunitar.

Produsul are un invelis enteric, ce asigura trecerea substantelor active prin mediul acid din stomac, in conditii de siguranta. Invelisul protejeazã suplimentul de dizolvarea la nivelul stomacului, permitându-i sã ajungã la intestinul subtire pentru absorbtia corectã.

Blendurile din care este compus acest produs simbiotic sunt recunoscute ca avand un potential imunologic deosebit .

Life C-Blend

Acest amestec contine Vitamina C (Acid Ascorbic) cu un sistem de livrare unic (Citrus Bioflavonoids and Lipid Metabolites), astfel încât sã pãtrundã în organism mai rapid si sã rãmânã pe o perioadã mai mare pentru a sustine un nivel ridicat al imnunitatii .

Opti-Shield Blend
Polysaccharide Complex

Acest complex stimuleaza cresterea numãrului de celule T, celule B si celule Natural Killer(NK cells), considerate prima linie de aparare a sistemului imnunitar împotriva celor mai periculosi microbi . Reishi, Maitake si Ciupercile Turcesti cu Coadã(Turkey Tail Mushrooms),recunoscute pentru proprietãtile anti-bacteriene si anti-virale, cele trei ciuperci oferã organismului uneltele necesare pentru a lupta împotriva organismelor parazite .

Herb & Botanical Blend

Acestã combinatie exclusiv naturalã de Vitamina C care genereazã o imunitate puternicã împotriva virusilor si infectiilor:Camu Camu,Acerola,Ashwagandha,Sea Buckthorn,Pomegranate .

Avantajele administrarii Immune+++ :

  • sustine o fuctionare performanta a sistemului imunitar ;
  • reduce inflamatia tesuturilor ;
  • imbunatateste rezistenta la un mediu stresant ;
  • sustine energia vitala de vindecare si recuperare prin distrugerea microbilor ;
  • eficienta dovedita clinic ca protector oncologic ;
  • efecte optime in perioada postoperatorie.

Recomantat in urmatoarele afectiuni : oncologice,inflamatii,infectii ,in etapele pre si post operatorii , tuturor persoanelor in perioada rece , dar cu precadere copiilor si persoanelor in varsta sau a celor cu cu imunitatea scazuta .

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului,calitatea apei consumate si regimul alimentar. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului ,se va respecta schema de administrare recomandata. Administrarea impreuna cu produsul Laminine , potenteaza eficienta acestuia cu peste 400% , prin regenerarea tesuturilor afectate .

APA KANGEN POTENTEAZA PROCESUL DE VINDECARE IN ORICE TERAPIE ALOPATA SAU COMPLEMENTARA !!!

– PREZENTARE IMUNNE+++ –