Supliment Alimentar Biologic Activ 100%

Ingrediente: extract de ou fertilizat (factorul de crestere FGF 2 – activator de celule stem), probiotice ( lactobacilli), prebiotice (anghinare de Ierusalim,frunze de papadie,radacina de Yucot ), un amestec de 10 enzime (inclusiv amilaze,proteaze si lipaze) cu rol de absortie a nutrientilor.

Digestive +++ are o tripla formula, cu efect rapid asupra starii de sãnãtate al sistemului digestiv precum si a glandelor anexe.

Avantajele administrarii Laminine  Digestive+++ :

  • regleaza nivelul glicemiei , previne diabetul;
  • imbunatateste digestia si absortia  alimentelor;
  • ajuta la mentinerea greutatii ,sustine orice dieta cu scopul de reducere a greutatii ;
  • mentine PH-ul gastric la un nivel optim;
  • reface flora bacteriana atat la nivel gastric , cat si la nivelul intestinelor;
  • este un puternic hepato-protector si pancreato-protector;
  • diminueaza disconfortul provocat de balonare ,constipatie sau deranjamente stomacale;
  • curata si detoxifica natural colonul;

Detoxifierea colonului simplu si rapid cu administrarea produsului timp de minim 3 luni , beneficiind totodata si de celelalte avantaje ale suplimentului . 

ESTE UNICUL SUPLIMENT ALIMENTAR CE ARE IN COMPOZITIE PREBIOTICE, PROBIOTICE SI ENZIME CRUCIALE !!!

Recomandat in urmatoarele afectiuni: diabet tip 1 si tip 2, boli ale sistemului digestiv (colon, intestin subtire, stomac), precum si ale organelor anexe (ficat, pancreas, bila, splina),constipatie,diaree,balonari,  persoanelor cu varsta de peste 40 ani, a caror productie de enzime cruciale este deficitara cu peste 25-40 %.

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului,calitatea apei consumate si regimul alimentar. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului ,se va respecta schema de administrare recomandata . Administrarea impreuna cu produsul LAMININE, potenteaza beneficiile acestuia cu peste 400%, prin regenerarea tesuturilor afectate .

DIGESTIVE+++ ESTE UNICUL SUPLIMENT ALIMENTAR CE ARE IN COMPOZITIE PREBIOTICE,PROBIOTICE SI ENZIME CRUCIALE !!!

APA KANGEN POTENTEAZA PROCESUL DE VINDECARE IN ORICE TERAPIE ALOPATA SAU COMPLEMENTARA !!!

laminina

– PREZENTARE VIDEO – LAMININE DIGESTIVE+++ –

laminina