Apa puternic alcalina Kangen

Apa detergent cu pH 11

Această apă nu este de băut!
Disperseaza durerile musculare , luxatii, entorse , reumatice , intinderile , crampe , puternic antiinflamatoare , se pune o compresa pe suprafata afectata. Se foloseste si pentru arsuri solare.

Albeste dintii prin clatire 1-3 minute dupa spalarea dintilor – nu se inghite .

Apa puternic alcalină are un potenţial de oxido reducere de – 700 mV până la – 850 mV.

Neutralizeaza radicalii liberi şi poate reduce inflamaţia rapid.

Curăță alimentele
Înlătură pesticidele, ierbicidele și toxinele de pe alimente, fragezeste carnea , indeparteaza mirosul neplacut si reduce timpul de fierbere cu pana la 30%.

Curăță ustensilele
Curăță toate ustensilele din bucătărie.

După ce curățați suprafețele cu această apă, este recomandat să pulverizați cu apă puternic acidă (2.5 pH), aceasta din urmă fiind antimicrobiană și lăsați suprafața respectivă să se usuce .

 

Elimină petele cu ușurință
Are o putere mare de absorbție. Elimină cu ușurință petele de ulei, cafea, sos de soia, smoală sau vaselina de pe masină.

Înlocuiește detergentul
Folosiți mai puțin detergent atunci când spălați vasele sau chiar deloc. De asemenea, puteți utiliza această apă la mașina de spălat înlocuind detergentul.

Funcționarea ionizatorului de apă

Mineralele alcaline găsite cel mai adesea în apa de la robinet sunt calciul, magneziul, sodiul și potasiul. Mineralele acide sunt clorul, sulful și fosforul. Sunt aceleași minerale pe care le găsim și în alimente. Un ionizator de apă are două camere cu electrozi pozitivi și negativi. Electrodul negativ atrage în camera sa mineralele pozitive, care sunt alcaline, în timp ce electrodul pozitiv atrage mineralele negative, care sunt acide. Apa ce trece prin ionizator are un amestec din ambele minerale, dar când procesul de ionizare s-a încheiat, una dintre camere are doar minerale alcaline, iar cealaltă doar minerale acide.
Ionizarea are loc atunci când apa trece prin ionizator. Acesta și un filtru de apa de carbon activ care reține mizeria înaintea procesului de ionizare. Cu alte cuvinte, dați drumul la apă și apăsați pe un buton și instantaneu aveți un jet de apă alcalină în partea de sus și unul de apă acidă în partea de jos. Ionizatorul nu adaugă substanțe chimice sau minerale apei. Doar desparte mineralele prezente deja în apă în fracțiunile alcalină și acidă. Dacă apa nu conține minerale, ionizatorul nu poate produce apă alcalină și acidă.

Aparatele Kangen se pot achizitiona atat pe persoana fizica cat si juridica , diferenta fiind ca la persoanele juridice nu se mai plateste TVA 19%.

– PRODUSE –

 PRODUSELE SE POT ACHIZITIONA IN RATE (16 LUNI), IAR PERSOANELE JURIDICE NU  ACHITA TVA.

LEVELUK K8 [Pret 4400 Euro cu TVA]

Puternicul aparat anti-oxidare cu 8 plăci Kangen8 este cel mai puternic aparat cu efect anti-oxidant de la Enagic – include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților.

Puteți beneficia de acest aparat Kangen Water în orice țară, mulțumită capacității sale de alimentare multi-voltaj și a alimentatorului interschimbabil (vândut separat). Dacă sunteți în căutarea unui aparat puternic și versatil, cu o mulțime de funcții automate accesibile și care consumă foarte puțină energie, atunci Kangen 8 este perfect pentru dumneavoastră.

LEVELUK SD501 PLATINUM [Pret 3604 Euro cu TVA]

Cel mai puternic model pentru gospodării NOUL SD501 Platinum în 5-limbi!

Platinum include un design refăcut, modern, care se încadrează perfect în bucătăriile elegante care sunt acum la modă. Beneficiază de aceleași performanțe impresionante, într-un ambalaj complet nou. Aspect nou și elegant, același aparat SD 501 de încredere!

Leveluk Sd 501 Platinum ca si celelalte ionizatoare de la Enagic, nu doar ofera calitate superioara in fiecare pahar de apa ci garanteaza respectarea celor mai inalte standarde. Enagic este singura companie producatoare de ionizatoare de apa care a primit prestigiosul certificat de calitate de la Asociatia de Calitate a Apei din SUA, al carei program de certificare este “marca de calitate a produselor”, cel mai recunoscut certificat la nivel mondial ca identificator de apă excelentă. WQA este o asociatie non-profit care se ocupa si reprezinta comerţul internaţional al apei rezidentiale, comerciale si industriale, industria de tratare a apei.

Leveluk SD-501 [Pret 3343 Euro cu TVA]

Pentru familie ionizatorul japonez Leveluk SD501 poate face marea diferenta! 7 tipuri de apa pot gati o mancare mai gustoasa, mai aspectuoasa, mai sanatoasa, pot curata legumele si fructele de pesticide si pot schimba gustul si aspectul mancarii.Leveluk SD501 este cel mai popular model pentru gospodării, fiind aparatul perfect pentru dvs. și familia dvs. Acest aparat, lider pe segmentul său de piață, se conectează ușor la robinetul de la bucătărie și produce cele 5 tipuri de apă

Enagic în cantități suficiente pentru dvs. și pentru persoanele apropiate. Deși este incredibil de puternic, SD501 este și foarte compact și se potrivește perfect în dulapul din bucătărie.