Apa neutră Kangen – Clean Water pH 7.0

Apa plată

 

Este singura apă care nu trece prin motorul de electroliză.

Preparați mâncarea copiilor
Folosiți apa cu pH 7.0 pentru a prepara mâncarea copiilor sugari si a copiilor pana la varsta de 7 ani .

Medicamente
Medicamentele nu se administrează cu apă alcalină Kangen ®, ci se iau cu apă cu pH 7.0. Dacă s-ar administra cu apă Kangen ® alcalină ar crește puterea de absorbție a acestora la 80%, ceea ce nu este recomandat. Corpul nostru trebuie să absoarbă doar 13% din medicament pentru ca efectele sale să fie cele scontate.

Potoliți setea în timpul mesei
Este recomandat să nu beți apă în timpul mesei. Dacă totuși doriți să consumați puțină apă, apa neutră se poate bea în timpul mesei. Nu se bea apă Kangen ® alcalină în timpul mesei, cu o jumătate de oră înainte și o jumătate de oră după masă.

– PRODUSE –

 PRODUSELE SE POT ACHIZITIONA IN RATE (16 LUNI), IAR  PERSOANELE JURIDICE NU ACHITA TVA.

LEVELUK K8 [Pret 4400 Euro cu TVA]

Puternicul aparat anti-oxidare cu 8 plăci Kangen8 este cel mai puternic aparat cu efect anti-oxidant de la Enagic – include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților.

Puteți beneficia de acest aparat Kangen Water în orice țară, mulțumită capacității sale de alimentare multi-voltaj și a alimentatorului interschimbabil (vândut separat). Dacă sunteți în căutarea unui aparat puternic și versatiș, cu o mulțime de funcții automate accesibile și care consumă foarte puțină energie, atunci Kangen 8 este perfect pentru dumneavoastră.

LEVELUK SD501 PLATINUM [Pret 3604 Euro cu TVA]

Cel mai puternic model pentru gospodării NOUL SD501 Platinum în 5-limbi!

Platinum include un design refăcut, modern, care se încadrează perfect în bucătăriile elegante care sunt acum la modă. Beneficiază de aceleași performanțe impresionante, într-un ambalaj complet nou. Aspect nou și elegant, același aparat SD 501 de încredere!

Leveluk Sd 501 Platinum ca si celelalte ionizatoare de la Enagic, nu doar ofera calitate superioara in fiecare pahar de apa ci garanteaza respectarea celor mai inalte standarde. Enagic este singura companie producatoare de ionizatoare de apa care a primit prestigiosul certificat de calitate de la Asociatia de Calitate a Apei din SUA, al carei program de certificare este “marca de calitate a produselor”, cel mai recunoscut certificat la nivel mondial ca identificator de apă excelentă. WQA este o asociatie non-profit care se ocupa si reprezinta comerţul internaţional al apei rezidentiale, comerciale si industriale, industria de tratare a apei.

Leveluk SD-501 [Pret 3343 Euro cu TVA]

Pentru familie ionizatorul japonez Leveluk SD501 poate face marea diferenta! 7 tipuri de apa pot gati o mancare mai gustoasa, mai aspectuoasa, mai sanatoasa, pot curata legumele si fructele de pesticide si pot schimba gustul si aspectul mancarii.Leveluk SD501 este cel mai popular model pentru gospodării, fiind aparatul perfect pentru dvs. și familia dvs. Acest aparat, lider pe segmentul său de piață, se conectează ușor la robinetul de la bucătărie și produce cele 5 tipuri de apă

Enagic în cantități suficiente pentru dvs. și pentru persoanele apropiate. Deși este incredibil de puternic, SD501 este și foarte compact și se potrivește perfect în dulapul din bucătărie.