Apa de frumusețe – Beauty Water pH 4.0 – 6.0

Această apă nu este potabila .

Tonifică, catifelează şi creează un mediu propice vindecării – excelentă pentru multe afecţiuni dermatologice, precum:

 • eczeme
 • psoriazis
 • acnee
 • micoze ale unghiilor şi picioarelor
 • pişcături de insecte
 • iritaţii (de asemenea reduce mâncărimile cauzate de pojar şi varicelă)
 • arsuri
 • iritaţii cauzate de scutece
 • piele uscată
 • tăieturi şi zgârieturi minore
 • previne si rezolva problematica matretii;

Apa de frumuseţe poate fi pulverizată pe piele pe parcursul zilei – cu cât mai des cu atât mai bine. Când este folosită în loc de balsam după spălatul părului, această tonifică scalpul, descurcă firele de păr, şi oferă părului strălucire.

 

Spălați-vă fața

Proprietățile astringente ale apei acide au efect în tonifierea pielii. Aceasta înlocuiește tonicul și after-shave-ul. Pulverizați pe față și lăsați să se usuce. Folosiți-o pe corp, faceți baie, spălați-vă cu ea și veți avea cea mai frumoasă piele!

 

Îngrijiți-vă părul

Folosiți această apă în loc de balsam după șamponare. Ajută la descurcarea firelor de păr și îi oferă o strălucire radiantă. Luați acest tip de apă într-o sticlă cu pulverizator, iar când nu sunteți acasă pulverizați pe față și pe păr pentru un aspect fresh

 

Îngrijiți animale
Pulverizați pe animalul dvs. de companie această apă și apoi periați-l pentru a obține o blană moale și strălucitoare.

 

Curățare
Curățați oglinzile, ochelarii, obiectele din sticlă și ferestrele pentru a obține un luciu deosebit.

 

Înlăturați murdaria
Îndepărtați murdaria de pe parchet, gresie, faianța fără a lăsa în urmă reziduri lipicioase.

 

Pulverizați pe alimente
Pulverizați pe alimente acestă apă atunci când le congelați. Produsele alimentare, inclusiv peștele și creveții, nu își pierd aroma atunci când vor fi decongelate.

– PRODUSE –

 PRODUSELE SE POT ACHIZITIONA IN RATE (16 LUNI), IAR  PERSOANELE JURIDICE NU ACHITA TVA.

LEVELUK K8 [Pret 4400 Euro cu TVA]

Puternicul aparat anti-oxidare cu 8 plăci Kangen8 este cel mai puternic aparat cu efect anti-oxidant de la Enagic – include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților.

Puteți beneficia de acest aparat Kangen Water în orice țară, mulțumită capacității sale de alimentare multi-voltaj și a alimentatorului interschimbabil (vândut separat). Dacă sunteți în căutarea unui aparat puternic și versatiș, cu o mulțime de funcții automate accesibile și care consumă foarte puțină energie, atunci Kangen 8 este perfect pentru dumneavoastră.

LEVELUK SD501 PLATINUM [Pret 3604 Euro cu TVA]

Cel mai puternic model pentru gospodării NOUL SD501 Platinum în 5-limbi!

Platinum include un design refăcut, modern, care se încadrează perfect în bucătăriile elegante care sunt acum la modă. Beneficiază de aceleași performanțe impresionante, într-un ambalaj complet nou. Aspect nou și elegant, același aparat SD 501 de încredere!

Leveluk Sd 501 Platinum ca si celelalte ionizatoare de la Enagic, nu doar ofera calitate superioara in fiecare pahar de apa ci garanteaza respectarea celor mai inalte standarde. Enagic este singura companie producatoare de ionizatoare de apa care a primit prestigiosul certificat de calitate de la Asociatia de Calitate a Apei din SUA, al carei program de certificare este “marca de calitate a produselor”, cel mai recunoscut certificat la nivel mondial ca identificator de apă excelentă. WQA este o asociatie non-profit care se ocupa si reprezinta comerţul internaţional al apei rezidentiale, comerciale si industriale, industria de tratare a apei.

Leveluk SD-501 [Pret 3343 Euro cu TVA]

Pentru familie ionizatorul japonez Leveluk SD501 poate face marea diferenta! 7 tipuri de apa pot gati o mancare mai gustoasa, mai aspectuoasa, mai sanatoasa, pot curata legumele si fructele de pesticide si pot schimba gustul si aspectul mancarii.Leveluk SD501 este cel mai popular model pentru gospodării, fiind aparatul perfect pentru dvs. și familia dvs. Acest aparat, lider pe segmentul său de piață, se conectează ușor la robinetul de la bucătărie și produce cele 5 tipuri de apă

Enagic în cantități suficiente pentru dvs. și pentru persoanele apropiate. Deși este incredibil de puternic, SD501 este și foarte compact și se potrivește perfect în dulapul din bucătărie.