Apă Alcalină ionizată

(pH 8.5, pH 9.0, pH 9.5)

 

Este recomandat ca persoanele care încep să bea APĂ KANGEN să consume apa cu pH 8.5.  Beți cel puțin 30 ml/kg corp de apă pe zi. Dacă depuneți efort fizic solicitant, participați la activități atletice sau aveți probleme de sănătate, aveți nevoie să beți mai multă apă pentru a vă menține sănătoși și corespunzător hidratați. În aceste situații este recomandat să beți cel puțin 50 ml /kg corp de apă pe zi, iar dacă respectați cantitatea de apă necesară corpului dumneavoastră, apa va produce miracole.

După ce ați băut cantitatea de apă sugerată de 8.5 pH timp de două săptămâni puteți mări nivelul apei pană la pH 9.0. Continuați să beți cantitatea de apă sugerată de fiecare dată când setați aparatul, pentru cel puțin 2 saptămâni. După ce ați băut cantitatea sugerată de pH 9.0, neavând disconfort, altul decât urinări dese, puteți să măriți pH-ul la 9.5. Prin consumul zilnic sau in reprize, in functie de afectiuni, apa alcalina ionizata Kangen imbunatateste sanatatea si functiile stomacului pentru cei care sufera de constipatie sau diaree, curata in profunzime colonul, eliminand depunerile care impiedica absorbtia nutrientilor .

Se folosește de către persoanele care suferă de oboseală cronică, insomnii și epuizare, boli ale oaselor, boli de inima, boli ale stomacului, ficatului, diabet, cancer. Creste rezistenta la efort si mentine elasticitatea muschilor, imbunatateste performantele sportive.

Apa alcalina elimina procesele de acumulare a cristalelor de acid uric in tesuturi si la nivelul articulatiilor, opreste acumularea pietrelor la ficat (calculii biliari), stimuleaza evacuarea pietrelor de la rinichi si ficat, scade intensitatea si incidenta alergiilor, scade intensitatea durerilor de spate, normalizeaza nivelul colesterolului din sange, scade intensitatea si incidenta balonarilor (gazele din interiorul intestinelor ce creaza disconfort), reduce constipatia pana la disparitia completa. Scade sensibilitatea fata de schimbarile vremii, diminueaza intensitatea durerilor de la nivelul incheieturilor, genunchilor, umerilor, sporeste mobilitatea organismului, normalizeaza tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia periferica, sporeste eficienta profilaxiei aterosclerozei.
Pe termen lung reduce efectele colaterale ale medicamentelor (sunt medicamentele pentru boli si sunt boli generate de medicamente), in schimb sporeste efectele benefice ale suplimentelor nutritive: vitamine, minerale, extracte din plante, a tratamentelor homeopate.

Imbunatateste calitatea somnului, creste imunitatea organismului, organismul se recupereaza mai usor din raceli si alte convalescente, creste rezistenta organismului fata de temperaturile extreme.

Apa alcalina Kangen contine minerale pretioase Ca, Mg, Na, K, in forma ionica, ceea ce face sa creasca rezistenta organismului la stres, scade irascibilitatea, intensitatea durerile de cap, se imbunatateste memoria, vederea.

Apa alcalina scade necesitatea/dorinta de a fuma, la unele persoane chiar apare repulsia fata de fumat, scade dorinta/necesitatea de a consuma bauturi alcoolice,iar in caz de intoxicare alcoolica apa vie alcalina inlatura mai rapid efectele directe si secundare.

Imbunatateste polaritatea fluidelor organismului uman, hidrateaza mai bine celulele organismului uman. Apa alcalina are 3 caracteristici importante :micro-structura , alcalinitate si antioxidare.

 

Micro-structura

Enangic contin titanium placat cu platina 99,97%, care schimba structura moleculara a apei de la robinet.

Apa Kangen produsă de aparatul Enagic prin electroliză se transformă într-o structură mică; moleculele din micro-structuri se micșorează de 3 ori, devenind o apă cu o putere mare de hidratare și infiltrare în organism, în celule. Este apa care ajunge la creier în 60 de secunde. O apă normală ajunge la creier în 10 minute.

Astfel se explică de ce oamenii cu afecțiuni ale sistemului osos și ale spatelui se vindecă cu apa Kangen . Deoarece este mult mai fină, ea penetrează foarte bine și cartilagiile care sunt foarte slab vascularizate.

Apa vie Kangen ajută la slabit. Zona abdominală și zona șoldurilor sunt zone nehidratate, iar apa Kangen le hidratează și sprijină spargerea depozitelor de grăsime.

Alcalinitatea previne aparitia bolilor si intarzie procesul de imbatranire .Apa alcalina furnizeaza bicarbonati in organism pentru neutralizarea acizilor .
Sângele, pentru a menține corpul în funcțiune, trebuie să aibe un nivel de alcalinitate cuprins între 7.35 pH – 7.43 pH. Aerul pe care îl respirăm , mâncarea , băuturile pe care le consumăm  , undele electromagnetice ,poluarea ,emotiile negative ,toate produc acidifierea continua a organismului  .

Cum reușește sângele să își păstreze alcalinitatea aceasta?

Transformă aciditatea pe care o primește din mâncare în reziduri acide, pe care le depune în diferite organe ale corpului, în rinichi sub formă de pietre, sub formă de colesterol la bilă, pe colon, în articulații, etc. Mai mult, pentru a se ajuta ia calciul din oase și dinți generând cariile, osteoporoza etc.

Apa Kangen ® este apă alcalină ionizată, are un pH cuprins între 8.5 – 9.5 și ajută sângele în neutralizarea acestor depuneri acide, vindecă și previne bolile care apar din surplusurile acide.
De asemenea, mulți medici (printre care și Otto Warburg, care a primit premiul Nobel) au declarat că într-un mediu alcalin cu un pH peste 7 nu se dezvoltă cancerul. Toate bolile apar în momentul în care corpul devine acid. Cu cât corpul este mai acid, cu atât este mai bolnav, însă, cu cât este mai bazic, alcalin, este mai sănătos.

Anumite alimente precum carnea, produsele lactate, prăjelile, conservele sau combinarea greșită a acestora (cum ar fi carne+cartofi, brânză+pâine etc.) determină crearea condițiilor pentru acidoza. Lichidele precum cafeaua, băuturile alcoolice sau acidulate creează, de asemenea, aciditate în organism. Conform experimentelor realizate, pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 42 de pahare de apă PH 8,5 Kangen ®.

Antioxidanta – cu cat ORP-ul este mai mic cu atat capacitatea antioxidanta este mai mare .
Apa Kangen este antioxidantă și are efect de anti-îmbătrânire. Este un puternic anti-inflamator. Din acest motiv bolnavii care suferă de anumite boli, cum sunt: durerile articulare, guta, artrita, cancer, simt beneficii imediat după ce beau apa Kangen. Se elimină așadar inflamațiile care se găsesc în anumite părți ale corpului.Bolile apar datorită oxidării cand celule corpului îmbătrânesc indiferent de varsta .

– PRODUSE –

PRODUSELE SE POT ACHIZITIONA IN RATE (16 LUNI), IAR  PERSOANELE JURIDICE NU  ACHITA TVA .

LEVELUK K8 [Pret 4400 Euro cu TVA]

Puternicul aparat anti-oxidare cu 8 plăci Kangen8 este cel mai puternic aparat cu efect anti-oxidant de la Enagic – include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților.

Puteți beneficia de acest aparat Kangen Water în orice țară, mulțumită capacității sale de alimentare multi-voltaj și a alimentatorului interschimbabil (vândut separat). Dacă sunteți în căutarea unui aparat puternic și versatiș, cu o mulțime de funcții automate accesibile și care consumă foarte puțină energie, atunci Kangen 8 este perfect pentru dumneavoastră.

LEVELUK SD501 PLATINUM [Pret 3604 Euro cu TVA]

Cel mai puternic model pentru gospodării NOUL SD501 Platinum în 5-limbi!

Platinum include un design refăcut, modern, care se încadrează perfect în bucătăriile elegante care sunt acum la modă. Beneficiază de aceleași performanțe impresionante, într-un ambalaj complet nou. Aspect nou și elegant, același aparat SD 501 de încredere!

Leveluk Sd 501 Platinum ca si celelalte ionizatoare de la Enagic, nu doar ofera calitate superioara in fiecare pahar de apa ci garanteaza respectarea celor mai inalte standarde. Enagic este singura companie producatoare de ionizatoare de apa care a primit prestigiosul certificat de calitate de la Asociatia de Calitate a Apei din SUA, al carei program de certificare este “marca de calitate a produselor”, cel mai recunoscut certificat la nivel mondial ca identificator de apă excelentă. WQA este o asociatie non-profit care se ocupa si reprezinta comerţul internaţional al apei rezidentiale, comerciale si industriale, industria de tratare a apei.

Leveluk SD-501 [Pret 3343 Euro cu TVA]

Pentru familie ionizatorul japonez Leveluk SD501 poate face marea diferenta! 7 tipuri de apa pot gati o mancare mai gustoasa, mai aspectuoasa, mai sanatoasa, pot curata legumele si fructele de pesticide si pot schimba gustul si aspectul mancarii.Leveluk SD501 este cel mai popular model pentru gospodării, fiind aparatul perfect pentru dvs. și familia dvs. Acest aparat, lider pe segmentul său de piață, se conectează ușor la robinetul de la bucătărie și produce cele 5 tipuri de apă

Enagic în cantități suficiente pentru dvs. și pentru persoanele apropiate. Deși este incredibil de puternic, SD501 este și foarte compact și se potrivește perfect în dulapul din bucătărie.