Esti 70% apa , ai grija ce bei

Daca te respecti , si sigur o faci , ar trebui sa iti pui intrebarea cum poti sustine in conditii optime functionarea corpului tau , ce poti aduce ca plusvaloare , astfel incat sa ai o calitate a vietii pana la o varsta apreciabila .

Avand in vedere ca toate procesele fiziologice (magnetice,electriec,chimice si fizice )  se desfasoara intr-un  mediu acvatic , ar trebui sa ai grija de apa  corpului tau .

Puteti lua in considerare faptul ca, mentinerea calitatii apei biologice ,inlatura din start cauzele unui procent insemnat de afectiuni (peste 75%) , inclusiv a temutului cancer (Otto Warburg ,a primit premiul Nobel pentru aceasta cercetare ).

Tehnologia ne ofera posibilitatea de a consuma cea mai performanta apa structurata din lume , apa Kangen .

Nu va multumiti cu jumatati de masura , cand in joc este sanatatea dumneavoastra si a familiei dumneavoastra , preventia este calea cea mai sigura si ieftina de a accesa permanent o stare de sanatate corespunzatoare obligatiilor sociale .
Prin ingerarea apei alcaline ionizate, procesul de îmbătrânire poate fi inversat şi cantitatea de deşeuri acide poate fi redusă pe termen lung (dacă nu s-au produs deja daune ireversibile la nivelul organelor interne şi al ţesuturilor), ajungând în final egală cu cea specifică unei persoane mult mai tinere. Prin ingerarea zilnică a unui litru şi jumătate de apă alcalină ionizată, deşeurile organice rezultate ca urmare a unei diete echilibrate sunt eliminate cu uşurinţă. Mai mult, pe termen lung depozitele de deşeuri acide acumulate în timp sunt dislocate şi eliminate la rândul lor. Din acest punct de vedere, nu există nici o îndoială că apa alcalină ionizată este infinit mai bună decât pastilele cu calciu sau alte tablete alcaline. Ingerarea apei alcaline ionizate are şi un efect secundar, dar pozitiv, şi anume acela că nu reduce cantitatea de substanţe alcaline din corp (atât de importante pentru metabolismul acestuia), precum calciul, potasiul, magneziul şi sodiul.
Nu este nevoie sa fii medic pentru a intelege ca, orice schema de detox  este pe jumatate eficienta fara apa Kangen  , a precizat-o si demostrat-o Shinya(inventatorul colonoscopului) .
Consumul apei alcaline Kangen este de departe cea mai buna ,ieftina si eficienta terapie pe care si-o poate darui o familie .
Personal nu m-am mai imbolnavit de peste 3 ani , nici macar o simpla raceala .Potentez toate terapiile mele cu apa de calitate ,facilitand recuperarea .
Apa produsa in casa este de 15 ori mai ieftina decat apa imbuteliata si de mii de ori mai benefica fiziologiei umane ,in conditiile in care pretul unui aparat se amortizeaza in maxim 3 ani .
Atentie, aceasta apa este potabila , spre deosebire de cea cumparata din magazine .

Sper ca intrezariti importanta apei in viata noastra .