Ce spun doctorii despre Apa Alcalina Ionizata Kangen

Dr. Hiromi Shinya – gastroenterolog, autorul cartii “Enzima miracol”

Dr. Hiromi Shinya este una dintre cele mai importante personalitati medicale din Japonia, și tratează membrii familiei imperiale ale Japoniei, precum și personalitati din guvernul SUA, celebrități și președinți.

Dr. Shinya crede în existența unei legături directe între obiceiurile alimentare și probleme de sănătate.

În calitate de specialist gastro-intestinale, care a efectuat mai mult de 370,000 proceduri colonoscopice el recomada pacientilor lui diete alimentare si apa alcalina Kangen pentru restabilirea starii de sanatate.

Acționând pe aceste probe ca bază, Dr. Shinya a formulat teoria sa asupra sanatatii si recomanda diete speciale si apa de calitate pentru a preveni bolile de inima, cancerul si diabetul de tip 2. Apa Kangen este singura apa de calitate menționată în cărțile sale: “Enzima miracol”, “Enzima intineririi” si “Factorul Microb”. Dr. Shinya recomanda apa Kangen pe reteta medicala de peste 10 ani.

De ce recomanda dr. Shinya apa Kangen:
are o mare putere de anti-oxidare, capabila sa elimine radicalii liberi
este lipsita de substante nocive pentru organismul uman (apa purificata)
are o micro-grupare moleculara permitand o hidratare eficienta, o oxigenare a organismului si o detoxifiere profunda
are un echilibru adecvat de minerale (calciu, magneziu, sodiu si potasiu)
fiind alcalina va ajuta sa va mentineti corpul la un nivel optim de pH
Cum recomanda Dr. Shinya sa beti apa Kangen:
Beti 8 -10 cani cu apa Kangen zilnic
Beti 1-3 cani cu apa dimineata, la trezire
Beti 2-3 cani cu apa cu o ora inainte de fiecare masa

Dr. Gerald Bresnahan – Cardiolog Barack Obama

Cardiologul presedintelui Obama recomanda Apa Kangen
” Am inteles importanta dietei alcaline timp de zeci de ani . Noi nu am reușit ca pacienții noștri sa obtina o dietă perfect alcalină, deoarece nu putem manca suficiente alimente alcaline pentru a menține corpul nostru alcalin.

Trebuie să avem ceva puternic pentru a schimba pH-ul corpului de la acid la ALCALIN, care sa-l putem consuma zilnic, cum este apa potabilă. Grație apei alcaline ionizate putem menține corpul nostru la un pH optim .

Sute de mii de pacienți ai nostri au vazut rezultate remarcabile de la consumul de apa Kangen ® . Noi facem partea noastră de a aduce aceasta tehnologie pentru comunitatea medicala din Statele Unite, deoarece apa Kangen ® revoluționează starea de sănătate, fitness și bunăstarea națiunii noastre . Acest lucru va fi un progres pentru toată lumea și va schimba viețile a milioane de oameni ” . – Dr. Gerald Bresnahan , MD , FACC, presedinte cardiolog .

Dr . Dave Carpenter – Dr. naturopat – autorul cartii “Schimba-ti apa! Schimba-ti viata!”
Dr Dave Carpenter

” Bazat pe ani de cercetare și observare, am ajuns la concluzia că acidificarea corpului este cauza principala a tuturor bolilor . Acest lucru se datorează faptului că mulți oameni au o dieta compusa în principal din alimente acide (de exemplu zahăr, carne, produse lactate, paine, drojdie , cafea, alcool, amidon, etc.), mai degrabă decât alimentele vegetale ” .

” În experiența mea, apa Kangen sustine un regim alimentar sanatos mai bine decat orice aliment sau lichid. Apa este cheia sanatatii si, apa Kangen ® de la Enagic este cea mai bună apă din cate știu . Orice persoană care va încerca va observa asta in mod cert în propria lor sănătate, categoric ! “

Dr. Corinne Allen – . Neurolog

” Edemul cerebral poate aparea din mai multe motive, printre care: leziuni la nivelul capului, naștere prematură, lipsa de oxigen și diverse infecții. Inflamația rezultată poate oferi disfuncții în capacitatea corpului nostru de a detoxifia substanțele nocive. La pacienții cu autism, printre altele, unde inflamarea creierului este mare, toxinele pot inunda creierul cu radicali liberi ” .

” Apa Kangen a oferit pacientilor mei o mare sursa de antioxidanti si a imbunatatit hidratarea. În programele noastre terapeutice pe creier observăm că tratamentele au depășit așteptările, în mod semnificativ, odată cu introducerea de apa Kangen în tratamentele noastre ” .

Dr. Robert Young, naturopat, microbiolog si nutritionist, autorul cartii “Dieta Young- Miracolul pH-ului”

„Indiferent ca este vorba despre o persoana sanatoasa, care vrea sa-si pastreze sanatatea, sau despre o persoana care este in fata unei provocari, precum diabetul insulino-dependent sau chiar un cancer în fază incipienta, apa alcalina ionizata reprezinta un inceput al procesului de refacere, de remisie. Oricat de sanatos te-ai considera, apa alcalina ionizata iti poate imbunatati starea. Ii poate ajuta pe bolnavii de cancer sa-si invinga boala, ii poate ajuta pe bolnavii de diabet sa nu mai depinda de tratamentul cu insulina, dar si o persoana care face sport sa-si imbunatateasca performantele.”

„Ne putem vindeca singuri schimband mediul din interiorul corpului. Potentialii invadatori nu vor mai avea posibilitatea sa se dezvolte si vor deveni inofensivi”. El urma astfel o idee pe care dr. Charles Bernard, contemporan cu celebrul Louis Pasteur o afirmase cu tarie in timpul vietii sale : “Nu de germeni si alti agenti patogeni trebuie sa ne facem griji, ci de propriul nostru teren interior.”

„Dintre toate echilibrele pe care corpul uman se lupta sa le mentina, cel maI important e acela dintre mediul acid si bazic sau alcalin. Corpul face mari eforturi sa mentina caracterul slab bazic al sangelui sau. Este foarte usor si mult prea frecvent ca tesuturile corpului sa devina acide. Un astfel de dezechilbru creeaza cadrul pentru haos, deschizand drumul pentru suferinte si boli.

In sange este nevoie de aproape de douazeci de ori mai mult mediu bazic pentru a neutraliza o cantitate data de acid. Cand organismul parcurge drumul de la acid la baza, fermentii, fungii si mucegaiurile se opresc din dezvoltare si redevin benigne. Reziduurile lor toxice pot fi legate de anumite grasimi si minerale si eliminate din corp”

Dr. Harald W. Tietze-autorul cartii „Întinerirea: Cum să inversăm procesul de îmbătrânire”

Prin ingerarea apei alcaline ionizate, procesul de imbatranire poate fi inversat si cantitatea de deseuri acide poate fi redusa pe termen lung (daca nu s-au produs deja daune ireversibile la nivelul organelor interne si al tesuturilor), ajungand in final egala cu cea specifica unei persoane mult mai tinere.

Din acest punct de vedere, nu exista nici o indoiala ca apa alcalina ionizata este infinit mai buna decat pastilele cu calciu sau alte tablete alcaline. Ingerarea apei alcaline ionizate are si un efect secundar, dar pozitiv, si anume acela ca nu reduce cantitatea de substante alcaline din corp (atat de importante pentru metabolismul acestuia), precum calciul, potasiul, magneziul si sodiul.

Dr. Arthur C. Guyto- Manual de Fiziologie Medicala

Prima etapa in mentinerea sanatatii este de a alcaliniza organismul (echilibrul acid – alcalin). Este unul dintre cele mai importante aspecte ale homeostaziei. Modificarile pH-ului modifica practic toate functiile organismului. Celulele unui organism sanatos sunt alcaline, in timp ce celulele unui organism bolnav au un pH sub 7.0.

Cu cat celulele noastre devin mai acide cu atat ne inbolnavim mai repede. Daca organismul nu poate alcaliniza celulele, ele devin acide si, prin urmare, impreuna cu boala, majoritatea celulelor vor muri la un nivel al pH-ului de 3.5. Organismul nostru produce acid ca un produs secundar al metabolismului normal. Deoarece corpurile nostre nu produc alcalinitate, noi trebuie sa ii procuram de la o sursa externa pentru a ne impiedica sa devenim acizi si sa murim.